Alimentație sănătoasă Frumusețe Medicină alternativă Slăbit

Slăbitul – în timpul și după pandemie

Marea provocare în pandemie: schimbatul hainelor. De ce? Pentru că statul în casă și “mâncatul de consolare” fac strâmte toate perechile de pantaloni și nu numai. Iar pentru femei schimbatul garderobei e o povară. Așa că: mai dați o șansă slăbitului!

Cazul Monicăi

Cel mai bine înțelegi cum să slăbești pornind de la cazurile de succes. Știați că aproximativ… 80% din cure eșuează? Ei bine, Monica face parte din acei 20%, care au slăbit și apoi s-a menținut. I-am schimbat, din motive de confidențialitate numele, dar Monica există și a slăbit cât și-a propus: 7 kilograme. A folosit un produs natural, numit DVR-SILUETĂ, dar nu acesta a fost secretul reușitei sale. Cel puțin, nu tot secretul.

Slăbitul începe cu mesele regulate

La fel ca mulți dintre noi, Monica era convinsă că mănâncă puțin, dar totuși se îngrașă. De fapt, ea ignora ciugulitul ciocolatei, sticksurilor și dulciurilor dintre mese. Așa că și-a propus să mănânce doar de trei ori pe zi, fără niciun fel de gustare între mese.

Cel mai greu i-a fost cu masa de prânz. Lucrează într-un salon de înfrumusețare, așa că a trebuit să facă programările foarte strict, pentru a-și lua prânzul mereu la ora 13. Până la urmă, a reușit să ia fix 3 mese pe zi, cam la aceleași ore. A slăbit astfel? Doar jumătate de kilogram într-o lună, dar a înțeles că se poate controla. Așa că a făcut următorul pas:

Cum renunțăm la dulciuri?

Marea slăbiciune a majorității celor care se îngrașă sunt dulciurile. Iar Monica nu făcea excepție. Fără desert după masă, simțea că nu se satură. Și-a mobilizat cât a putut voința, dar a avut nevoie de un ajutor. Așa ajuns să ia capsulele DVR SILUETĂ. A luat câte 2 capsule înaintea fiecărei mese. Astfel, i-a scăzut apetitul de dulciuri, din care a mâncat doar o dată pe zi. Mai important, însă, DVR SILUETĂ i-a reglat tranzitul intestinal și a făcut-o să-și reducă spontan porția de hrană. Aceasta, deoarece extracte de plante cum ar fi Konjak sau Cicoarea, ingerate la momentul mesei, creează în stomac un “burete”. Acest “burete” reține zaharurile  și grăsimile, prelungind senzația de sațietate.

Slabit

De ce ne ajută plantele să renunțăm la dulciuri?

Cercetătorii au descoperit că plante medicinale ca Garcinia (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3010674/) sau Gymnema (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7230589/) acționează asupra psihicului, diminuându-ne pofta de a ronțăi sau pofta de dulciuri. Însă lucrurile merg mai departe! Extractul din planta Gymnema a fost supranumit distrugătorul de zahăr. De ce? Pentru că acționează direct la nivelul sistemului nervos, suprimând senzația de dulce creată de ingerarea zahărului.

În cât timp slăbim cu o dietă blândă?

Regimurile de înfometare, de tipul curei cu supă de varză, conduc la o scădere cu 2-3 kilograme pe săptămână. Problema uriașă care apare: menținerea rezultatului. După câteva săptămâni de foame, aproape toți cei care urmează această cură, se îngrășă la loc și chiar în plus.

Folosind regularitatea meselor, reducerea dulciurilor și administrarea de DVR SILUETĂ, scăderea în greutate este lentă. Dar stabilă! Monica, la o înălțime de 1,69 m. și  la 39 de ani, a reușit să slăbească 2 kilograme pe lună, iar în trei luni și jumătate a ajuns la greutatea pe care și-o dorea. Stabilizarea rezultatelor a fost însă pentru ea simplă. Aceasta, pentru că nu s-a înfometat aproape deloc, putând ține regimul vreme foarte îndelungată. De fapt, cumpătarea a devenit pentru ea un stil de viață.

Pentru că slăbitul să fie complet

Folosiți-vă de efortul fizic! Medicii arată că o plimbare zilnică, de 10.000 de pași, duce la arderea a aproximativ 400 de kilocalorii. Într-o săptămână se ard, așadar, cam 2800 de calorii. Pentru a nu se înfometa, o femeie consumă 2000 kilocalorii, iar un bărbat 2800 calorii. Ei bine, făcând 10.000 de pași pe zi, putem zice că mâncăm doar 6 zile pe săptămână.

Intreaba Medicul

Intreaba Medicul, prima revista online care ofera consultatii online gratuite. Prezentam in articole inovatii din medicina si medicina naturista, sfaturi despre tratamente si preventie.

Adaugă comentariu

Apasă aici pentru a adăuga un comentariu

Întreabă Medicul


Promotie Anti-Raceala