Analize medicale Geriatrie Imunitate Medicină alternativă Plante medicinale

TELOMERII – ”sănătate fără bătrânețe”

Cum putem găsi sănătatea și tinerețea? Căutând în… fiecare celulă a corpului nostru. Unde? La nivelul ADN-ului. Iar ADN-ul moștenit de la părinți NU e decisiv, așa cum se credea. Cercetări recente arată că felul în care trăim, precum și anumite substanțe naturale, ne pot… întineri. Și aceasta prin menținerea materialului genetic nealterat. Câștigătorii premiului Nobel pentru Medicină, în anul 2009, au demonstrat acest lucru, cu ajutorul telomerilor. 

Știința spune lucruri “trăsnite”: Am putea întineri!

Telomerii sunt niște formațiuni infime, din interiorul celulei, care au un singur rol: protecția materialului genetic. S-a descoperit că dimensiunea acestor telomeri este direct proporțională cu TINEREȚEA BIOLOGICĂ și cu starea noastră de sănătate. Cu trecerea timpului, cu stresul și cu greșelile de stil de viață, telomerii se scurtează. Și, implicit, tinerețea corpului nostru cedează locul îmbătrânirii și bolii. Vestea uimitoare este că acest proces poate fi stopat și, într-o anumită măsură, este reversibil.

Farmacia din plante și sănătatea genetică

Anumite extracte vegetale influențează pozitiv integritatea materialului genetic de la nivelul celulei. Un ADN nealterat înseamnă o excelentă stare de sănătate și chiar tinerețe până la vârste impresionante. Pornind de la aceste observații, au fost elaborate formule cu extracte din plante reîntineritoare. Aceste medicamente naturale, administrate pacienților cu boli cronice, duc la o ameliorare rapidă a stării lor.

În ce afecțiuni ajută reîntinerirea de la nivelul ADN-ului?

Fie că vorbim de pacienți vulnerabili la infecții, cu afecțiuni tumorale sau neurologice, aceste formule așa-zis întineritoare au efecte puternice. O echipă românească a creat o gamă ce are la bază aceste plante care protejează materialul genetic sau, altfel spus, ADN-ul celulei. Numele acestei game este TELOM-R. Aceasta conține nu mai puțin de 24 de produse, fiecare produs TELOM-R fiind o combinație complexă din plante și produse apicole, destinată unei afecțiuni sau deficiențe.

O experiență de cinci ani și peste 200.000 de pacienți

Primul produs TELOM-R, purtând chiar acest nume, s-a adresat imunității. Oameni care răceau frecvent au observat, după o cură, că organismul lor reînvățase să se apere eficient în fața virușilor. Ulterior, același produs TELOM-R pentru imunitate a avut efecte foarte bune la pacienții oncologici, inclusiv cei care urmau chimio- sau radio-terapia. Datorită rezultatelor, dintr-un produs-pionier, TELOM-R s-a transformat în scurt timp în… produs-vedetă. În doar cinci ani, au apărut variante de TELOM-R din ce în ce mai diverse și specializate, de la cele pentru afecțiuni articulare, până la cele pentru creșterea performanței intelectuale. Iată, în continuare o mărturie despre TELOM-R CITO, o formulă destinată îngrijirii oncologice complementare.

O formulă uimitoare: TELOM-R CITO

Nepoata unei paciente a avut amabilitatea să ne relateze următorul caz: ”Am cumpărat TELOM-R Cito pentru cineva care are 71 de ani și suferă de cancer mamar. Înainte de cura cu TELOM-R, markerii tumorali erau la valoarea 290. A folosit 3 flacoane de TELOM-R Cito, de 120 de capsule, combinat cu 2 capsule pe zi de Ciuperca Tibetană și bineînțeles, citostaticele prescrise de medic. Suplimentele au dat rezultate foarte bune, atenuând efectele nocive ale citostaticelor. Tonusul psihic i-a crescut în doar o săptămână, iar gândurile negre ce vin odată cu diagnosticul crunt de cancer, pare că i s-au mai risipit. După cele 3 flacoane de TELOM-R, am repetat analizele. Miracolul s-a produs: markerii tumorali s-au redus de 22 de ori. În prezent încă ține cure TELOM-R Cito și mi-a spus că nu va renunța prea curând la el.”

Telom-R aduce ”a fost odată ca niciodată”, credința în vindecare și rezultatele concrete în lumea reală, contemporană. Aruncă o privire pe site și descoperă acum gama TELOM-R, la preț redus: https://www.dvrpharm.ro/collections/gama-telom-r/

Intreaba Medicul

Intreaba Medicul, prima revista online care ofera consultatii online gratuite. Prezentam in articole inovatii din medicina si medicina naturista, sfaturi despre tratamente si preventie.

Adaugă comentariu

Apasă aici pentru a adăuga un comentariu

Întreabă Medicul


Promotie Anti-Raceala