Boli și tratamente Imunitate

Combateți răceala și gripa cu ajutorul albinelor!

Micuțele albine au lucrat o vară întreagă pentru produsele aducătoare de sănătate pe timpul iernii. A venit vremea să apelăm la soluții apicole pentru a lupta împotriva răcelii și gripei care transformă sezonul friguros într-unul dificil și neplăcut.

Forța stupului împotriva răcelii

Miere, propolis, polen, lăptișor de matcă – toate acestea așteaptă să fie folosite de cei care au nevoie de un ajutor pentru îmbunătățirea sistemului imunitar. Combinate cu extracte din plante, aceste produse devin inamici redutabili pentru virusuri, bacterii și microbi.

Reduceri de sezon

Specialiștii știu foarte bine care sunt cele mai mari provocări ale iernii pentru organism, de aceea pun la dispoziția tuturor produse de calitate superioară, la prețuri reduse. ApicolScience, companie specializată în realizarea de produse apifitoterapeutice, vine în sprijinul sănătății dumneavoastră cu o ofertă variată.

Produse cu polen

 • Polen uscat de salcie – se recomandă în special în perioadele de răcire bruscă a vremii, când sistemul osteo-articular este solicitat de variațiile de temperatură și umiditate, dar și în perioadele de efort fizic intens.
 • Polen de salcie în miere  un adevărat ajutor în cazul afecțiunilor bronșice cognitive.
 • Polen mediteranean în miere  ajută organismul în cazul ingerării unor medicamente și a altor substanțe cu potențial toxic.
 • Polen poliflor în miere ajută la inhibarea bacteriilor care sunt dificil de combătut.

 Produse cu propolis

 • Propolis în miere – preparatele cu propolis au puternice proprietăţi antioxidante, antifungice şi antibacteriene; propolisul stimulează formarea de anticorpi, întărind astfel sistemul imunitar.
 • Propolis ULTRA în miere ajută la ameliorarea simptomelor de gripă și răceală precum: durere în gât, dureri musculare, sinuzită
 • Propolis cu Astragalus extract glicerohidric – susține circulația, contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale şi ajută la menținerea fluidității fiziologice a sângelui.
 • Propolis Tinctură Ultra 50%
 • Propolis hidric

Alte produse apicole anti-răceală și gripă:

 • Lăptișor de matcă în miere 20% – are proprietăți imunostimulatoare și vindecătoare excepționale, iar efectele sale asupra corpului uman sunt mai mult decât benefice.
 • ImunoForte –  este un bun protector al organismului, tonic energetic și general pentru stări de imunitate scăzută.
 • Respirator – are atât rol de prevenție, cât și de ajutor în recuperarea rapidă din timpul și de după afecțiunile respiratorii.

Pachete CADOU

APICOL12GAMMA – „Mierea albastră” + Propolis cu urzică extract glicerohidric CADOU –

3 Lăptișor de matcă în miere 30% + Polen uscat poliflor CADOU

APICOL7ALPHA – „Mierea roșie” + Propolis cu Astragalus extract glicerohidric CADOU

Pentru mai multe informații și comenzi, click aici: https://www.apicolscience.ro/promotii/

Intreaba Medicul

Intreaba Medicul, prima revista online care ofera consultatii online gratuite. Prezentam in articole inovatii din medicina si medicina naturista, sfaturi despre tratamente si preventie.

Adaugă comentariu

Apasă aici pentru a adăuga un comentariu

Întreabă Medicul


Promotie Anti-Raceala