DE VERIFICAT

Cum să slăbești rapid și sănătos

Cum sa slabesti

Silueta de după Sărbători

După sărbători, numai noi și cântarul știm cu adevărat câte kilograme ne-au rămas ca amintire după toate bunătățile cărora nu le-am putut rezista. Și, până la urmă, doar o dată pe an sărbătorim Crăciunul și Revelionul. Dar… ce facem după? Dacă am constatat că e necesar să mai slăbim puțin, nu e cazul să mai stăm pe gânduri!

Cântarul – inamicul public numărul 1?

Dacă numărul de kilograme în plus pe care îl arată cântarul după sărbători vi se pare exagerat, nu vă panicați! Nici nu aruncați cântarul la gunoi – s-ar putea să mai aveți nevoie de el și ca să vă arate numărul de kilograme în minus, în viitorul apropiat. Odată luată decizia de a slăbi, mai aveți de urmat doar câțiva pași simpli.

Faceți sport și mișcare!
Lista metodelor de slăbire începe, invariabil, cu cel puțin 30 de minute de mișcare pe zi – activitate recomandată de specialiști indiferent de numărul de kilograme sau de ani. Pentru slăbit, ar trebui ca intervalul zilnic dedicat sportului să fie cel puțin dublat – indiferent că este vorba despre jogging sau exerciții la sală.

Reduceți caloriile!
Este cazul să începem să cântărim și calculăm ceea ce mâncăm. Să reducem cantitatea de dulciuri, grăsimi și carbohidrați. Necesită un exercițiu de voință, ca și timpul și energia dedicate sportului și mișcării, dar este o metodă eficientă.

Profitați de suplimentele alimentare pentru slăbit!
Dacă, totuși, nu reușim să îndeplinim primele două lucruri de pe lista metodelor de slăbit, sau dacă ne-am hotărât să folosim tot arsenalul pentru rezultate rapide și spectaculoase, avem la dispoziție o gamă largă de suplimente alimentare care ajută la slăbit.
Recomandările noastre se îndreaptă către categoria produselor naturale, care, pe lângă efectul de slăbire, au efecte benefice asupra întregului organism, iar o parte dintre acestea chiar contribuie la tratarea unor afecțiuni:

KG-Slim – conține Aloe Ferox, Garcinia și Gymnema. Efectele asupra organismului sunt spectaculoase: alături de detoxifiere și  arderea grăsimilor, diminuează foamea, combate constipația și reduce țesutul adipos, ceea ce contribuie și la eliminarea celulitei. De asemenea, poate fi folosit și ca adjuvant pentru tratarea gutei, tromboflebitei, acneei, alergiilor și diabetului. În plus, reduce nivelul de colesterol și trigliceridele.

Cafea verde – conține extracte naturale de cafea verde, decofeinizate și peste 40 % acizi clorogenici. Stimulează arderea grăsimilor, reglează apetitul dar are efecte benefice asupra întregului organism, prin acțiunea antioxidantă și antitumorală. În plus, ajută la buna funcționare a pancreasului, reglează glicemia și nivelul colesterolului.

Konjac – conține extracte naturale din planta cu același nume, singura atestată de Autoritatea Europeană pentru Siguranță Alimentară (EFSA) drept remediu de slăbit. Studiile efectuate au demonstrat că pacienții care au făcut tratament cu acest extract au scăzut semnificativ în greutate. Această plantă reduce totodată și nivelul glicemiei, al colesterolului și al trigliceridelor.

DVR Siluetă – conține extracte de konjac, aloe ferox, cicoare, bergamotă de Italia, lavandă și portocală dulce. Acest produs controlează apetitul, reduce viteza de asimilare a substanțelor extrase din alimente și dă o senzație de sațietate.

Acestea sunt doar o parte dintr-o gamă largă de produse care pot fi comandate direct pe site-ul producătorului, unele dintre ele chiar la preț redus: https://www.dvrpharm.ro/collections/gama-slabit-si-frumusete/

Intreaba Medicul

Intreaba Medicul, prima revista online care ofera consultatii online gratuite. Prezentam in articole inovatii din medicina si medicina naturista, sfaturi despre tratamente si preventie.

Adaugă comentariu

Apasă aici pentru a adăuga un comentariu

Întreabă Medicul


Promotie Anti-Raceala