DE VERIFICAT

Vizita la medic. Cât de des se realizează?

Programare Medic

Vizita la medic nu se face atunci când resimțiți durere, ci constant pentru a preveni posibile afecțiuni. Specialiştii sunt singurii care pot oferi răspunsuri atunci când sănătatea pune semne de întrebare. Așadar, nu neglijați vizita regulată la medic şi de asemenea ţineți cont și de o a doua părere.

Dacă nu vă amintiți când ați fost ultima dată la medic, înseamnă că a trecut prea mult timp.

Este ideal să vă impuneți o disciplină în frecvența cu care vizitați medicul pentru că numai în acest fel puteți fi  conștienți de starea de sănătate.

În realitate frecvența vizitei la doctor este raportată la istoricul medical, circumstanţe şi atitudinea personală față de sănătate.

Programare Medic

În rândurile următoare vă prezentăm aspecte de luat în considerare atunci când intenționați să faceți o vizită la medic.

Prevenție în detrimentul tratării – Progmarea la medic 

Chiar dacă considerați că nu este necesar să vă vadă un medic ar trebui să ajungeți cel puțin o dată pe an la medicul de familie. De asemenea, includeți în orizontul de vizite și stomatologul, precum şi eventualele programe de screening care există pentru afecţiuni specifice vârstei dumneavoastră.

A trecut ceva timp de la un consult, înseamnă că este timpul pentru unul nou. Chiar dacă considerați că durerile sau afecțiunile de care suferiți sunt inofensive este esențial să faceți o programare la medic.

În cazul în care suferiți deja de o boală cronică, este necesară vizita la medic cu frecvenţa pe care acesta v-a cerut-o. Pentru că doar aşa puteți ţine afecţiunea sub control.

Cunoașterea istoricului medical al propriei familii este o condiție esențială. Istoricul pacientului oferă medicului curant informaţii preţioase despre predispoziţia către anumite afecţiuni care se moştenesc. 

Intreaba Medicul

Intreaba Medicul, prima revista online care ofera consultatii online gratuite. Prezentam in articole inovatii din medicina si medicina naturista, sfaturi despre tratamente si preventie.

33 Comentarii

Apasă aici pentru a adăuga un comentariu

Întreabă Medicul


Promotie Anti-Raceala