Boli și tratamente Frumusețe Slăbit

Putem scăpa în câteva săptămâni de Celulită?

Cu sau fără pandemie și restricții, vara vine oricum. Și cu ea hainele subțiri. Astfel, celulita devine ”dureros” de vizibilă. Și DA, există soluții eficiente contra celulitei, chiar pe termen scurt.

Ce este celulita?

O inflamație a țesutului adipos subcutanat, localizată mai ales pe abdomen, coapse, șolduri, fese și membrele superioare. Aceasta inflamație dă pielii o textură neplăcută, tip „coajă de portocală”. Pe de altă parte, celulita poate favoriza și boli grave, de tipul celor cardio-vasculare și diabetului.

De ce apare și cum se agravează celulita?

Multă vreme s-a crezut că celulita este provocată mai ales de înaintarea în vârstă. Această idee a fost complet zdruncinată când celulita a apărut chiar la fetițe și băieți de 12-14 ani. De fapt, această inflamație a țesutului adipos este favorizată de două categorii de factori importanți:

  • consumul de dulciuri, grăsimi saturate și carne; în general, de adoptarea alimentației de tip fast-food.
  • sedentarismul și supra-alimentarea, ce favorizează dezvoltarea depozitelor de grăsime în locul țesutului muscular

Mai există și alți factori favorizanți, cum ar fi: dezechilibrele hormonale, sarcina, menopauza, consumul de alcool.

Ce propune medicina alopată contra celulitei

Chirurgia modernă a dezvoltat o serie de tehnologii așa numite „minim invazive” pentru soluționarea acestei probleme. De fapt, minim invaziv înseamnă tot… invaziv, putând afecta tonusul muscular și dând un aspect nu chiar estetic pielii. În plus, intervențiile chirurgicale sunt extrem de costisitoare și nu sunt accesibile publicului larg.

Ce propune medicina naturală contra celulitei

Drenajul limfatic este o procedură alternativă accesibilă și eficientă, ce presupune stimularea ciculației limfei. Aceasta, conduce la diminuarea stratului adipos, dar și a inflamației acestuia. Drenarea sistemului limfatic se face prin:

Administrarea de plante cu efecte drenoare asupra sistemului limfatic, cum ar fi capsulele LIMFADREN

Masajul energic cu uleiuri sau creme cu același efect asupra sistemului limfatic. Cel mai eficient este masajul energic cu ulei drenor limfatic, făcut direct pe zona afectată de celulită. Rezultatele acestui masaj anti-celulitic sunt cu adevărat uimitoare!

Masajul anticelulitic cu Ulei de Drenaj Limfatic

Se folosește un amestec de uleiuri presate la rece și uleiuri esențiale, care au efect asupra sistemului limfatic. Un astfel de ulei este LIMFATIC-DREN, preparat din migdale și ulieuri esențiale integrale citrice. Acest amestec se folosește în doi pași:

  1. Uleiul se pune pe zonele afectate, întinzându-se cu mișcări ferme.
  2. Zona cu celulită este apoi fricționată cu ulei și frământată, așa încât principiile active să pătrundă profund în piele și să-și exercite efectele.

Masajul energic cu ulei de drenaj limfatic se face de 2-3 ori pe săptămână,  cu consecvență. Iar efectele devin vizibile mai ales din a treia săptămână de tratament: Aspectul de coajă de portocală se estompează, iar în timp dispare complet sau aproape complet, lăsând pielea din ce în ce mai netedă și mai elastică.

Cum putem beneficia de masajul cu Ulei de Drenaj Limfatic?

Pentru zonele accesibile, cum ar fi coapsele, abdomenul sau antebrațul, puteți să vă auto-masați cu uleiul de drenaj limfatic. Pentru fese și alte zone greu accesibile, puteți merge cu uleiul de drenaj limfatic la saloane de specialitate. Este nevoie, așadar și de o investiție de timp și muncă pentru tratamentul rapid anticelulitic. Pe de altă parte, efectul rapid și senzația de bine care vor urma merită din plin efortul.

Alte elemente de tratament contra Celulitei

Trebuie ținut cont că un stil de viață sănătos, renunțarea la vicii, alimentația echilibrată și activitatea fizică practicată frecvent sunt foarte importante în prevenirea și tratarea acestei afecțiuni. Laolaltă cu metodele țintite cu efect asupra sistemului limfatic, eliminarea celulitei devine un obiectiv fezabil. Natura ne oferă soluții pentru aproape orice afecțiune.

Intreaba Medicul

Intreaba Medicul, prima revista online care ofera consultatii online gratuite. Prezentam in articole inovatii din medicina si medicina naturista, sfaturi despre tratamente si preventie.

Adaugă comentariu

Apasă aici pentru a adăuga un comentariu

Întreabă Medicul


Promotie Anti-Raceala